Polityka prywatności

Polityka prywatności

Poniższa Polityka Prywatności opisuje kwestie związane z korzystaniem ze strony internetowej: www.cebeabochnia.pl.

Rozdział „Pliki Cookies” dotyczy wszystkich korzystających ze strony internetowej www.cebeabochnia.pl, a rozdział „Dane Osobowe” dotyczy wyłącznie osób, których dane osobowe są przetwarzane przez Administratora.

Pliki cookies

Wchodząc na naszą stronę wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek, zgodnie z niniejszą Polityką prywatności. Jeżeli nie akceptujesz używania ciasteczek, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki w odpowiedni sposób lub zrezygnować z odwiedzania naszej strony.

Stosujemy następujące pliki cookies:

 Pliki cookies usługi Google Analytics:
o ciasteczka stosowane są w celu analizowania sposobu, w jaki użytkownicy

korzystają z naszej strony,
o analiza ciasteczek tworzona jest w taki sposób, że nie pozwala na

identyfikację poszczególnych użytkowników,
o więcej informacji odnośnie usługi z której korzystamy znajdziesz na

www.google.com/analytics.

Ustawienie przeglądarki umożliwiające korzystanie z plików cookies oznacza zgodę na przechowywanie informacji o których mowa zgodnie z art. 173 ust. 2 ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. z 2017 r. poz. 1907 z późn. zm).

Dane osobowe

1. Administratorem danych jest Zakład Produkcji Doświadczalnej CEBEA Sp. z.o.o., 32-700 Bochnia, ul. Krasińskiego 29, e-mail: sekretariat@cebeabochnia.pl.

2. Twojedaneosobowemogąbyćprzetwarzanenapodstawie:

a. zgody (art. 6 ust. 1 lit. a RODO), w szczególności w celach marketingowych,

b. dla potrzeb realizacji zawartej umowy lub do podjęcia działań przed jej

zawarciem (art. 6.1.b RODO), a mianowicie w celu przedłużenia umowy

gwarancyjnej,
c. przetwarzanie jest niezbędne do celów wynikających z prawnie

uzasadnionych interesów realizowanych przez administratora (art. 6.1.f RODO).

  1. W przetwarzaniu na podstawie zgody, w każdej chwili istnieje możliwość jej wycofania, w tym zgody na przetwarzanie danych w celach marketingowych. Odwołanie zgody na przetwarzanie nie będzie miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano przed jej wycofaniem.
  2. Ma Pani/Pan prawo żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia,

przenoszenia lub ograniczenia ich przetwarzania, a także prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania. Jeśli chce Pani/Pan skorzystać z przysługujących praw prosimy wysłać wiadomość na adres: administracja@cebeabochnia.pl.

  1. Jeśli uzna Pani/Pan, że przetwarzając dane osobowe naruszamy przepisy RODO, ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  2. Pani/Pana dane NIE BĘDĄ przekazywane do krajów leżących poza Europejskim Obszarem Gospodarczym oraz nie będą w żaden sposób podlegały profilowaniu.