MARIETTA

Witryna cukiernicza

  • oświetlenie LED
  • obieg wymuszony
  • +5°C DO +15°C
  • agregat wewnętrzny
  • automatyczne odprowadzenie skroplin

Inne wersje:

  • bemar (+30/+60°C)
  • pod agregat zewnętrzny z zaworem rozprężnym
  • przystosowana do łączenia w ciągi
  • neutralna

Wyposażenie standardowe

  • szyba frontowa uchylna
  • chłodzenie: obieg wymuszony / neutralna / grzewcza
  • pod zabudowę indywidualną
  • korpus izolowany ekologiczną pianką poliuretanową
  • oświetlenie LED
  • ogranicznik zapobiegający wypadaniu tacek
  • kolor profili czarny mat – noir 9000
  • agregat chłodniczy wewnętrzny
  • ekologiczny czynnik chłodniczy R-290
  • termostat z automatycznym odszranianiem i cyfrowym wyświetlaczem
  • automatyczne odparowanie skroplin

Wyposażenie dodatkowe

  • obudowa zewnętrzna z płyty wiórowej laminowanej wg palety kolorów KRONOSPAN
  • profile metalowe malowane wg palety RAL
  • półka szklana z podświetlaniem LED
  • górny uchylny blat szklany
  • gniazdo elektryczne
  • obcinacz do papieru
  • blat roboczy składany
  • przesłony nocne z plexi
  • tace piekarnicze
  • podgrzewacz do noży
  • reling
  • kółka

Dane techniczne

DŁUGOŚĆ mm   920 1330
SZEROKOŚĆ mm 865
WYSOKOŚĆ mm 1190-1210
ZAKRES TEMPERATUR  °C

       OD +5°C DO +15°C PRZY TEMPERATURZE OTOCZENIA 25°C I WILGOTNOŚCI WZGLĘDNEJ 60%

CZYNNIK CHŁODNICZY  –     R290
POWIERZCHNIA EKSPOZYCYJNA  m2 0,5 0,75
NAPIĘCIE ZNAMIONOWE  V 230/50Hz
MOC ZNAMIONOWA  W
ZUŻYCIE ENERGII ELEKTRYCZNEJ  kWh/24h
MAKS. OBCIĄŻENIE PÓŁEK kg/m 10
MASA  kg 120 150

 

Kolorystyka

Kolorystyka elementów metalowych:

  • RAL 9003
  • RAL 7004
  • RAL 5010
  • RAL 3000
  • RAL 6029
  • RAL 9005
  • RAL 1021
  • Złoty
  • RAL 1015
  • RAL 7012
  • RAL 2004

Rysunek techniczny

Do pobrania